radioterapie.info Nu trebuie să-ți fie frică de nimic în viață. Trebuie doar să înțelegi.

Marie Curie

Politica confidentialitate

Politica confidentialitate

Politica de confidenţialitate

Acest website are ca obiectiv principal furnizarea de informații specializate și de actualitate despre radioterapie, fiind dedicat pacienților oncologici, dar și altor persoane interesate de acest subiect. 

Informația oferită nu poate substitui consultațiile medicale profesionale acordate pacienților și nu poate fi  folosită ca sursă de referință în deciziile medicale privind diagnosticul și tratamentul pacienților.

Acest website este proprietatea integrală a Radioterapie.Info,  fiind finanțat în întregime din surse proprii.

Site-ul  www.radioterapie.info nu deține formulare de contact sau de abonare la newsletter. Nu stocăm datele cu caracter personal ale persoanelor care în accesează, într-o bază de date, și nici nu le folosim în scopuri statistice sau de marketing.

Scopul utilizarii datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise de dvs. prin intermediul acestui site (nume, date de contact), la adresa de email  contact@radioterapie.info vor fi utilizate strict în scopul comunicării, sau pentru a vă putea răspunde la posibile întrebări. Nu vom dezvălui/divulga datele dvs. personale.

Site-ul www.radioterapie.info poate conține/furniza legaturi (link-uri) către alte site-uri de interes, fără a deține controlul asupra acestora. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri sau resurse, acestea putând avea o politică de confidențialitate total diferită.   

Dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, contactați-ne la contact@radioterapie.info